Manuál pro fanoušky: Jak se připravit na Fotbalovou bitvu?

10. 04. 2015 1 0 Aktuality Zpět na Úvod
Úvodní fotka
14. 4. - Datum každého fanouška fotbalu na ČZU. Den, ve kterém se uskuteční první ročník vysněné Fotbalové bitvy UniCup. Pojdte se společně s námi dozvědět, jak tento očekáváný den bude probíhat a na co nesmí správný fanoušek ČZU zapomenout.

Lístky

Nejdůležitější věcí, na kterou nesmí fanoušek zapomenout, je lístek. Bez lístku vás na stadion nepustí. Vstupenky budou k dispozici na místě, nicméně za cenu 160 Kč.­ Pokud chcete ušetřit, neváhejte a kupte si lístek v předprodeji. Cena vstupenky v předprodeji činí 120 Kč. Lze je zakoupit buď v prodejně ČZU SHOP, přes internetový formulář nebo v pondělí 13. 4. před menzou v čase mezi 11 a 14 hodinou.

Místo konání a sraz

Turnaj se odehraje na Atletickém stadionu SK Slavia Praha. Skupinový sraz bude u vstupu č.2 na stadionu Eden, domovském chrámu fotbalistů Slavia Praha, ve 13:30 hodin. Odchod z místa srazu je plánován na 14:00 hodin. Odkaz na přesné místo srazu najdete zde. Facebookovou událost srazu najdete zde. Pro aktuální info pak sledujte stránku ČZU na Fotbal.

Fanoušek a fandění

Každý správný fanoušek má na sobě zelené nebo žluté triko a podporuje svůj tým, jak jen to nejlépe jde. Fandí slušně a hlasitě. Poslouchá pokyny člověka s megafonem a nehází nic na hřiště. Nenapadá ostatní fanoušky a to ani z jiných škol.

Top komentář
13 dubna, 2015 - 12:55 - Anonymní zemědělec (bez ověření)

Sraz u edenu? hnus..to mohl vymyslet je sešívanec.

Pyrotechnika

Pyrotechnika je povolena, ale pouze za splnění několika podmínek. Pyrotechnika se odpaluje buď při oslavě gólu nebo po pokynu megafonisty při hromadné pyroshow. Toto opatření je kvůli zvýšení bezpečnosti ostatních fanoušků, a také proto, aby pyrotechnika posloužila účelu a udělala správný efekt. Kdo přinese vlastní pyrotechniku, tak kontaktuje pověřenou osobu předem, nebo za ní přjde na místo srazu. Tato pověřená osoba pyrotechniku hromadně pronese na stadion bez kontroly u vstupu. Na stadionu vám vaši pyrotechniku vrátíme.

Povolená pyrotechnika: bengálské ohně, stroboskopy, světlice.

Zakázaná pyrotechnika: petardy, dýmovnice, římanky a rakety.

Chorály

Na závěr přikládáme seznam chorálů a pokřiků, které by měly zaznít na Fotbalové bitvě:

Dej Suchdol góóóól... nananananá(3x)

Dej Suchdol góóóól... nananananá(3x)

Celý sektor skáče ale ale aleee

Celý sektor skáče ale ale aleee

A pojďme skáčeme!

Ať vyhrajeme!

Celý sektor skáče ale ale aleee

Pokřiků je mnohem více, jsou jednoduché a není třeba je vypisovat, jsou notoricky známé. Jak již ale bylo zmíněno, vyvarujme se nadávek nebo urážek soupeřů či jejich fanoušků a ukažme, že máme nějakou úroveň!

Kontaktní osoba pro fanoušky

  • Šimon Vlásenko - simon.vlasenko@izun.eu

Na neděli pro Vás ještě chystáme komplexní pozvánku s podrobným programem. Teď už nezbývá než doufat, že 14. 4. 2015 všichni společně oslavíme jedinečné vítězství našeho týmu na prvním ročníku Fotbalové bitvy UniCup. Těšíme se na vás! 

Autoři: Šimon Vlásenko
nebo sdílej

Mrkni taky na tohle

17. 10. 2019 0

Využití volného času na ČZU? Jak jinak než sportovně!

Číst více
09. 10. 2019 0

Oh, I think I‘ve found myself a cheerleader

Číst více
26. 03. 2019 0

Poslední šance na letošní letní kurzy!

Číst více

Komentáře

Uživatel
Anonymní zemědělec
Anonymní zemědělec - 13 dubna, 2015 - 12:55

Sraz u edenu? hnus..to mohl vymyslet je sešívanec.

| 64

Naši partneři

Došlo k neočekávané chybě! Načíst znovu 🗙