Okoř open air aneb antistres pro každou generaci!

Monday 21. 8. 2017 | Out of ČZU

Chcete-li jít na festival, který zaujme celou rodinu, pak je Okoř open air tou správnou volbou. Je to opravdu ve všech směrech naprosto pohodový a antistresový festival a letošní hudební ansábl vyhověl všem generacím.

Okoř open air je festival, na který můžete vzít v klidu svojí mamku, taťku i dědu a všichni si přijdou na své. Dokonce se našlo i několik prťavých návštěvníku, kteří s úsměvem od ucha k uchu trsali do rytmu hudby nebo viseli za krkem svých rodičů a mávali na členy kapel. Teda kromě té jedné holčičky, která se ztratila, vřele doufáme, že v době psaní tohoto článku už je nalezená.

Moderátoři akce projevili velký zájem o pomoc při hledání ztracených lidí a věcí, dokonce jako nálezné nabízeli selfíčka s kapelami.

Co se týče hudební produkce, tak celou tu letošní parádu odstartovala kapela Eddie Stoilow, která mezi ostatními interprety festivalu patří mezi služebně mladší. Naladili uši všech přítomných na romantickou strunu a jako jediní členové festivalu zpívali anglicky.

Pak přišel na scénu Václav Neckář doprovázen kapelou Bacily. Starší ročníky si přisunuli své rozkládací židle blíže k podiu a nechali se uná

...

více na www.izun.eu